ACTIVITATS DE NADAL 2016

Benvolgudes famílies,

L’esperit nadalenc arriba un any més a la nostra escola, per la qual cosa us volem informar sobre les activitats que realitzarem dedicades a aquesta època de l’any.

 

DECORACIÓ DE L’ESCOLA PER NADAL

Aquest curs tornam a decorar l’escola, i és per això que els nostres alumnes la vestiran amb motius de l’hivern i nadalencs.

 

BETLEM

Aquest Nadal tornam a fer un Betlem a l’escola i per això necessitarem la vostre ajuda. Els alumnes juntament amb les famílies elaboraran les figures que formaran part d’aquest betlem. La repartició de les figures per a aquest curs queda així:

  • Infantil: Animals (ases, vaques, ovelles…)
  • 1r i 4t: Pastors i naixement
  • 2n i 5è: Construccions (cases, ponts, molins…)
  • 3r i 6è: Estrelles

Podeu utilitzar el material que considereu oportú. Les mesures de les figures seran aproximadament de 10-15cm. La data límit per fer arribar les figures a l’escola serà dilluns 5 de desembre.

 

MOSTRA ESCOLAR DE NADALES 2016

S’acosta Nadal i com ja és tradicional, una de les activitats més entranyables és la Mostra Escolar de Nadales. La Mostra se celebrarà els dies 19 i 20 de desembre de 2016 a l’Auditori d’Alcúdia. L’horari de participació dels nostres alumnes serà el següent:

 Dilluns 19 de desembre de 2016

  • 9:30h: 5 anys i 1r Primària
  • 10:30h: 3 anys i 4 anys
  • 12:00h: 2n Primària i 3r Primària

Dimarts 20 de desembre de 2016

  • 9:30h: 4t Primària i 5è Primària
  • 12:00h: 6è Primària

 

POSTAL DE NADAL

Com cada any quan s’acosta Nadal animam als nostres alumnes a participar en la creació i elaboració d’una Postal de Nadal de l’escola que posteriorment es duran a casa per felicitar el nadal a la família.

 

XOCOLATADA

Dijous 22 de desembre farem a l’escola un berenar de xocolata i magdalenes. Els tiquets (2 euros) per la xocolatada els podreu comprar cada dia a les 9h a l’entrada de l’escola (Nicola o Esperanza), fins el dia 16 de desembre. Els nins i nines, per aquest dia, hauran de dur dins una bossa de plàstic: una tassa o tassó, una cullera i un torcaboques.

 

MOSTRA DE NADALES A L’ESCOLA

Dijous 22 de desembre a l’escola tornam a repetir la Mostra de Nadales que es va fer a l’Auditori d’Alcúdia, a partir de les 11:30h al gimnàs de l’escola. L’entrada es farà pel pati gros.

 

MERCADET DE NADAL

Com ja és tradició, aquest darrer dia d’escola (22 de desembre) abans de les vacances de Nadal, organitzam un Mercadet de Nadal per recaptar diners pel viatge d’estudis de 5è i 6è de primària. És per això que demanam la vostra col·laboració perquè ens ajudeu aportant objectes que ja no utilitzeu i estiguin en bon estat (joguines, contes, accessoris de decoració, estris de cuina, complements per vestir…). Teniu fins el dia 16 de desembre per dur-lo a l’escola.

Aquest dia també es faran rifes on hi haurà molts de regals i obsequis.

 

AQUEST DARRER DIA, DIJOUS 22 DE DESEMBRE, NO HI HAURÀ SERVEI DE MENJADOR NI ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

LES CLASSES COMENÇARAN DILLUNS DIA 9 DE GENER DE 2017.

BON NADAL I FELIÇ ANY 2017!!!

FULL ACTIVITATS NADAL 2016